Οι καλύτεροι νέοι επιχειρηματίες της Ευρώπης!

Επειδή νομίζω ότι γενικά οι διαγωνισμοί νέων επιχειρηματιών, οι βραβεύσεις των καλύτερων και οι διαγωνισμοί επιχειρηματικών σχεδίων προσφέρουν πολλά τόσο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας όσο και στην προσωπική βελτίωση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των εκ του σύνεγγυς παρακολουθούντων, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την τελευταία βράβευση του Business Week για τους καλύτερους νέους ευρωπαίους επιχειρηματίες της χρονιάς, σύμφωνα με τους συντάκτες του περιοδικού.

Δείτε το σχετικό θέμα:

http://www.businessweek.com/globalbiz/europe/special_reports/20070717topyoungen.htm

Στους βραβευθέντες υπάρχει, ευτυχώς, και ένας Έλληνας, ο οποίος φυσικά επιχειρεί εκτός Ελλάδος! Αξίζει τον κόπο πραγματικά να περιηγειθείτε στις πολύ ενδιαφέρουσες σχετικές συνδέσεις του άρθρου…


Επειδή όμως μου αρέσει που προσπάθειες επιχειρηματικής ανέλιξης αρχίζουν και συμβαίνουν και στην Ελλάδα χωρίς τη συμμετοχή ούτε την επιθυμία στήριξης του κράτους, σας παρακινώ να δείτε από κοντά την προσπάθεια συντονισμού και προώθησης της νέας Ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσω του Athens Open Coffee Club. To OpenCofee.gr blog, όντας η διαδικτυακή εκδοχή των -πρωτίστως ανοικτών- συναντήσεων του Open Coffee Club, παρέχει επίσης πληροφόρηση σχετικά με τις συναντήσεις αυτές.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s