Εκλογές 2007: Το πρώτο βήμα…

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία και εγώ προσωπικά κατεβήκαμε σε αυτές τις εκλογές για να αναδείξουμε έναν διακριτό και διαφορετικό λόγο, με βάση τις αξίες και τις αρχές του φιλελευθερισμού. Προσπαθήσαμε, και θα προσπαθούμε συνεχώς στο μέλλον, να αναδείξουμε μια συνεκτική πολιτική πρόταση φιλελεύθερης κατεύθυνσης που οδηγεί τον τόπο μπροστά, ενάντια σε όλες τις ομάδες και τις πολιτικές που βολεύονται με τη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση. 7500 συμπολίτες μας ανέθεσαν το έργο να ασκούμε τα επόμενα χρόνια φιλελεύθερη κριτική προς όλα τα κόμματα, την κυβέρνηση, τους φορείς και τους θεσμούς του κράτους. 150 συμπολίτες μου ανέθεσαν να μιλώ εξονόματός τους για την πόλη μου, την Αθήνα. Η ευθύνη για έναν μη επαγγελματία πολιτικό και ένα νέο κόμμα απλών πολιτών είναι μεγάλη. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε, θα ικανοποιήσουμε αυτούς που μας ψήφισαν και θα πείσουμε ακόμη περισσότερους για τις προθέσεις μας, τον πολιτικό μας λόγο, τις προτάσεις μας και τις ικανότητές μας.

Αυτές οι εκλογές ήταν το πρώτο μας βήμα. Αλλά και για τους Έλληνες πολίτες ήταν επίσης ένα πρώτο βήμα. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος που πετύχαμε, μαζί με τα άλλα κόμματα και τους Έλληνες πολίτες, έναν στόχο: να ρίξουμε τα ποσοστά του δικομματισμού και να μειώσουμε το συνολικό αριθμό των συμπολιτών μας που εμπιστεύονται τα 2 κόμματα εξουσίας και συμφερόντων.

Advertisements

3 thoughts on “Εκλογές 2007: Το πρώτο βήμα…

  1. «… μου ανέθεσαν να μιλώ εξονόματός τους …»

    Λίγο βαρύ δεν είναι αυτό σαν δήλωση; Εγώ τουλάχιστον όταν ψηφίζω κάποιον δεν του αναθέτω να μιλά εξ ονόματός μου. Του αναθέτω να εργαστεί, να ελέγξει αυτά που γίνονται, να εκφράσει απόψεις και να στηρίξει θέσεις που γενικώς με βρίσκουν σύμφωνο.

  2. Μάλλον παρεξήγησες το νόημα. Το γράφω ακριβώς με το νόημα που δίνεις εσύ, δηλαδή να εκφράσω απόψεις και να στηρίξω θέσεις που γενικώς τους βρίσκουν σύμφωνους, αφού με ψήφισαν ως υποψήφιο που ήξεραν τί πιστεύω και τί πρεσβεύω.

  3. Παράθεμα: Σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της Φ.Σ. « Πολιτεύομαι!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s