Φιλελεύθερα μπροστά στην Αθήνα!

Σήμερα στις 3 Οκτωβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε η πρώτη, ιδρυτική, συνεδρίαση της Πολιτικής Κίνησης Αθηνών της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και τοπικής πολιτικής παρέμβασης. Όσον αφορά την οργάνωση της Π.Κ. αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση προσωρινής συντονιστικής επιτροπής, που αποτελείται από τους σύμμαχους Θοδωρή Καραουλάνη, Δημήτρη Ραχιώτη και Πάνο Αντωνίου.

Πρώτο βήμα της Πολιτικής Κίνησης Αθηνών είναι η δημιουργία του τοπικού δικτύου της κίνησης μέσω προσωπικών επαφών με τα μέλη μας. Επειδή σε αρκετές περιπτώσεις τα σχετικά στοιχεία για τα μέλη είναι ελλιπή, καλούνται όλα τα μέλη με δεσμούς στην πόλη της Αθήνας να συνδράμουν δηλώνοντας για αρχή το παρόν στην συντονιστική επιτροπή. Για αυτό το σκοπό μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν email στην διεύθυνση athens@greekliberals.netΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε <!– document.write( » ); //–> , να τηλεφωνήσουν στον Θοδωρή Καραουλάνη ή στα γραφεία του κόμματος.

Με αυτό το τρόπο θα χαρτογραφήσουμε το τοπικό ανθρώπινο δυναμικό της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ώστε να μπορεί να εκτιμηθεί η βέλτιστη οργάνωση της Πολιτικής Κίνησης Αθηνών και να χαραχθεί η καλύτερη στρατηγική της. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί αυτό το βήμα μέχρι την επόμενη συνάντηση της ολομέλειας της Πολιτικής Κίνησης Αθηνών, που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου 2007, στις 19:30, στα γραφεία του κόμματος, Βασ. Σοφίας 124α, Αθήνα.

Η ολομέλεια της Πολιτικής Κίνησης θα συνέρχεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα κατόπιν έγκαιρης ανακοίνωσης της συντονιστικής επιτροπής. Εκτός από τα μέλη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ευπρόσδεκτοι είναι και όλοι οι φίλοι της και ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s