ξεκινούν οι Φιλελεύθεροι Φοιτητές

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο των πανεπιστημίων μέσω της πολιτικής κίνησης των Φιλελεύθερων Φοιτητών. Οι Φιλελεύθεροι Φοιτητές θα αποτελούν πολιτική κίνηση στα πλαίσια της Νεολαίας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και δεν θα αποτελεί συνδικαλιστική κίνηση. Έτσι, θα παραμείνει μακριά από τις σημερινές εστίες σήψης και διαφθοράς καθώς δεν θα συμμετάσχει σε φοιτητικές εκλογές, δεν θα συμμετάσχει σε όργανα διοίκησης των πανεπιστημίων και δεν θα είναι μέρος των φοιτητικών συλλόγων. Στόχος της πολιτικής αυτής κίνησης θα είναι να καλύψει πολιτικά τους φοιτητές τόσο των δημόσιων όσο και των ιδιωτικών ιδρυμάτων (ειδικά οι τελευταίοι μπορούν να αναδειχθούν σε προνομιακό χώρο δράσης).

Αντίθετα με τις υπάρχουσες και γνωστές συνδικαλιστικού τύπου παρατάξεις, θα είναι μια κίνηση πολιτικής και ιδεολογικής παρέμβασης στα πανεπιστήμια, για να γνωστοποιήσουμε στους φοιτητές τις ιδέες μας και το πολιτικό εγχείρημά μας. Πιστεύουμε ότι μια καλά οργανωμένη, μαζική και συντονισμένη παρέμβαση μας μπορεί να φέρει κοντά μας πολλούς ακόμα νέους που δεν έχουν ποτιστεί από την αντιφιλελεύθερη κυρίαρχη προπαγάνδα.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των ενδιαφερομένων να συμμετέχουν στη κίνηση των Φιλελεύθερων Φοιτητών θα γίνει στην ανοικτή οργανωτική σύσκεψη που θα λάβει μέρος την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 19.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ζαφόλια (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 87-89) και στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε.

Εάν δεν είστε φοιτητές, αλλά γνωρίζετε φοιτητές που θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα, παρακαλούμε να τους καλέσετε στην ανοικτή οργανωτική σύσκεψη που θα λάβει μέρος ττην Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 19.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ζαφόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s