Ελληνική ιστοσελίδα βοηθά τους οδηγούς να βρουν θέση στάθμευσης

Ένα νέο ελληνικό site βοηθά τους οδηγούς να βρουν θέση στάθμευσης, χρησιμοποιώντας υπάρχουσες ιδιωτικές θέσεις που δεν χρησιμοποιούνται τη συγκεκριμένη ώρα της ζήτησης. Πιστεύω ότι είναι μια έξυπνη ιδέα που μπορεί και υλοποιείται επειδή υπάρχει το διαδίκτυο.

Αντιγράφω από το www.parkaro.gr:
Σκεφτείτε, πόσοι από εμάς διαθέτουμε μια θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητο μας η οποία μένει κενή για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας;

To parkaro.gr είναι η μοναδική πύλη που φιλοδοξεί να συνδέσει τους ιδιοκτήτες θέσεων στάθμευσης με τους υποψήφιους ενοικιαστές. Βρείτε εύκολα και φτηνά, μια θέση στάθμευσης κοντά στην δουλειά σας, σε σταθμούς μετρό, στο κέντρο, για τις ώρες που εσείς χρειάζεστε. Για τους ιδιοκτήτες θέσεων σε στεγασμένα/ ανοιχτά πάρκινγκ, ιδιόκτητους χώρους κτλ., ένα επιπλέον εισόδημα σας περιμένει αφού μπορείτε άμεσα να τις νοικιάσετε για τις ώρες που δεν τις χρησιμοποιείτε κάνοντας χρήση της δωρεάν υπηρεσίας του parkaro.gr.

  • Σκεφτείτε, πόσοι από εμάς διαθέτουμε μια θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητο μας η οποία μένει κενή για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας;
  • Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε τη θέση που δεν χρησιμοποιούμε για κάποιες ώρες (π.χ. λόγω του ότι από τις 08:00 ως τις 17:00 κάθε μέρα βρισκόμαστε στη δουλειά μας), και να αποκτήσουμε έτσι ένα επιπλέον εισόδημα;
  • Για όσους ψάχνουν μια θέση στάθμευσης, τώρα έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν μόνο για τις ώρες που την χρειάζονται αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της εύρεσης κάποιας θέσης έξω στο δρόμο και τις υπέρογκες χρεώσεις των σταθμών αυτοκινήτων.

 

Στόχος
Κύριο μέλημα της ομάδας του Parkaro.gr είναι να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να μετακινούνται πιο αποτελεσματικά καθιστώντας εύκολη την διάδοση πληροφοριών σχετικά με χώρους στάθμευσης.
Σχετικά με τo www.parkaro.gr
Όλοι μας ξέρουμε ότι η εύρεση χώρων στάθμευσης γίνεται ολοένα δυσκολότερη την τελευταία δεκαετία εξαιτίας της αύξησης των ΙΧ αυτοκινήτων, των περιορισμών στη στάθμευση και την γενικότερη άνοδο του κόστους στάθμευσης. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες θέσεις (γκαράζ, πυλωτές, αυλές, ιδιωτικοί δρόμοι) στο κέντρο της πόλης, κοντά σε σταθμούς μετρό & λεωφορείων, στάδια κτλ μένουν άδειες καθημερινά για κάποιες ώρες. Στόχος του Parkaro.gr είναι να συνδέσει τους οδηγούς που αναζητούν μια προσιτή θέση για το όχημα τους με τους ιδιώτες – ιδιοκτήτες αυτών των θέσεων στάθμευσης.
… Με μια απλή και ανέξοδη εγγραφή σας στο Parkaro.gr, μπορείτε να μετατρέψετε το γκαράζ σας σε μια εύκολη πηγή εσόδων….
Οι υπηρεσίες του Parkaro.gr περέχονται δωρεάν.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους ή απλά να στείλετε ένα e-mail στο info@parkaro.gr. Μας  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε <!– document.write( » ); //–> υπόσχονται ότι προσπαθήσουν να απαντήσουν γρήγορα σε κάθε απορία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s