Ψηφίστε για τις Προσωπικότητες της Χρονιάς

Προσωπικότητα της Χρονιάς 2007 – Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Το «anthropos.gr» συγκέντρωσε προτάσεις των επισκεπτών της ιστοσελίδας με τα ονόματα πιθανών υποψηφίων, τα οποία και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα τους, προκειμένου να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το 2007. Τονίζεται ότι, οι υποψηφιότητες ήταν ανοικτές για όλους και υποβλήθηκαν μέσω διαδικτύου έως και τις 28/12/2007.

Η θεσμοθετημένη πρωτοβουλία του «anthropos.gr» για την ανάδειξη των «Προσωπικοτήτων της Χρονιάς 2007» στο χώρο των ΜΚΟ και του εθελοντισμού, πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά και έχει ως στόχο να συνεισφέρει στην αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής των ανθρώπων εκείνων που προσφέρουν πραγματικό κοινωνικό έργο, εξαίροντας την ανιδιοτελή τους προσπάθεια, μέσω της δημόσιας προβολής και καταξίωσης της δράσης τους.

Σας προσκαλούμε να συμβάλετε στην επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής με την ψήφο σας για την ανάδειξη των επικρατέστερων υποψηφίων.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας είναι έως 18/3/2008 και ώρα 12:00, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Σημειώνεται ότι στην ηλεκτρονική ψηφοφορία υπάρχει η δυνατότητα ψήφου ενός μόνο ατόμου ανά υπολογιστή αφού καταγράφεται το IP address.

Οι δύο νικητές θα αναδειχθούν κατά 60% από τις ψήφους των επισκεπτών της ηλεκτρονικής σελίδας του Ελληνικού Κέντρου Προώθησης του Εθελοντισμού «anthropos.gr» και κατά 40% από τις ψήφους επιτροπής που αποτελείται από τους νικητές της περσινής χρονιάς κο Κούλογλου Στέλιο, κα Κόλλια Βάσω, κο Μπακογιάννη Ευθύμη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Προώθησης του Εθελοντισμού «anthropos.gr» κο Πιτσούλη Νικόλαο, κο Χαλκό Παναγιώτη, κο Βουδούρη Οδυσσέα, κο Δημοσθένους Γεώργιο, κα Μπούρα Γιούλα.

Επιλέγοντας κάποια από τις προσωπικότητες παρακάτω, εφόσον επιθυμείτε, χρησιμοποιείστε το κουμπί «Πληροφορίες» για την προβολή περαιτέρω πληροφοριών για κάθε προσωπικότητα.

Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, κάποιος (προφανώς φίλος) τον οποίο δεν έχω καταφέρει ακόμη να μάθω, με πρότεινε ως υποψήφιο για βράβευση στην κατηγορία «Ενεργός Πολίτης της Χρονιάς». Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς μου, κυρίως λόγω της ενεργού και γνωστής κομματικής μου ταυτότητας, αποδέχθηκα την πρόσκληση. Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι συνυποψήφιοι αξιόλογοι άνθρωποι. Σας προτρέπω να τους γνωρίσετε και να διαλέξετε όποιον ππροτιμάτε…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s