Διακήρυξη Ανεξαρτησίας του Φιρφιριστάν

Διακήρυξη Ανεξαρτησίας Από το Ξενύχτικον “Μιραμπέλλα”

Κύριε Γενικέ Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν,

Ως Αυτοκράτορ Φιρφιριστάν και δια βίου Δικτάτορας, με την παρούσαν σας γνωστοποιούμεν την μονομερή μας απόσχιση από την Κυπριακή Δημοκρατία, Επαρχία του Μαμαδιστάν, και την ανεξαρτησίαν μας από τον ζυγόν και την εξαθλίωσην.

Κάνοντας χρήσην του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και του να καθορίζουμεν την ίδιαν μας την ζωήν, αποτινάσσομεν το βελούδινον γάντιν που μας στραγγάλιζε.

Κύριε Γενικέ Γραμματέα, έχομεν κάνει υπομονήν, ισάξιαν της υπομονής καμήλας και όνου μαζί, ωσότου να περατωθεί το ανεξάρτητο κράτος του Φιρφιριστάν (επίσημη ονομασία “Γαληνοτάτη Δημοκρατία του Φιρφιριστάν και Παλατινάτο του Μότζιο). Παλέψαμεν ενάντια σε αντίξοες συνθήκες για αυτήν μας την ανεξαρτησίαν, ενάντια σε πελεκάνους, αλουμινιτζήδες, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς τζιαι γυψοσανιδάες για να μπορέσομεν να κοιμηθούμεν σαν άνθρωποι σπίτι μας. Η χθεσινή μέρα θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα ιδρύσεως της  χώρας μας.

Ως ένδειξη καλής θελήσεως, σας ενημερώνουμε πως θα κρατήσουμεν δεσμούς με την Κυπριακή Κυβέρνηση με αντάλλαγμα την  ηλεκτροδότησην και υδροδότησην της νεοσύστατης μας χώρας, και με την επαρχία του Μαμαδιστάν για σκοπούς σίτισης και αναψυχής. Επίσης θα επιτρέπουμεν την είσοδον στο έδαφός μας όλων των εργένηδων αρρένων της χώρας που ξέρω προσωπικά και άπαξ των ανατολικοευρωπαίων γυναικών (εάν θωρκούνται).

Σας ευχαριστούμεν για τον χρόνον σας και υποβάλλομεν τα σέβη μας.

Αυτοκράτωρ και Δια Βίου Δικτάτορας Φιρφίριος ο Αδρανής
Πρίγκηψ Μότζιο ο Σαλιάρης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s